Contact

Home
Nieuws uit de regio
Sport
De krant
Bedrijven ABC
Adverteren
Hotnieuws Hofweekblad
>>>> HOTNIEUWS! <<<<

10-09

Circus Kastello komt naar Goor!

Circus Kastello komt naar u toe! Van 17 t/m 20 September komt het “kleinste gezelligste circus van Europa” naar u toe op het Evenemententerrein aan de Watersnipstraat in Goor. Het circus Kastello reist al sinds 1998 door heel Europa. 

Lees meer
Hotnieuws Hofweekblad

23:18

Wethouder Klaas Agricola (57) van de gemeente Dalfsen wordt de nieuwe burgemeester van de gemeente Dantumadiel in Friesland. Dat meldt Omrop Fryslân.

Lees meer

22:49

Als het aan het Openbaar Ministerie (OM) ligt, gaan vier mannen die september vorig jaar een gewelddadige plofkraak in het Gelderse Twello zouden hebben gepleegd, drie tot vier jaar de cel in. Met die eis kwam het OM dinsdag voor de rechtbank in Almelo.

Lees meer

22:28

Als het aan de gemeenteraad van Oldenzaal ligt hoeven bezoekers van de binnenstad het eerste uur niet meer te betalen om de auto te parkeren. De raad heeft dat voorstel vanavond met een ruime meerderheid aangenomen. Maar of het plan daadwerkelijk doorgaat, is zeer de vraag. 

Lees meer

21:44

75 bezwaren tegen afmetingen, geluidsoverlast en verkeersdruk bij de geplande moskee aan de Kuipersdijk in Enschede vinden geen gehoor bij de bezwarencommissie van de gemeente Enschede. Dat meldt de Twentsche Courant Tubantia. De commissie ziet volgens de krant geen enkel bezwaar dat reden geeft tot uitstel of afstel. 

Lees meer

20:45

De schietpartijen van vorige week dinsdag in Enschede zijn allebei gefilmd door bewakingscamera's. Op de beelden is te zien hoe de schutter midden in de nacht uit een grijze BMW stapt. Bij een rijtjeshuis aan de Benkoelenstraat lost de schutter met een automatisch wapen in een paar seconden ongeveer dertig schoten. 

Lees meer

Gesponsorde links: