Contact

Home
Nieuws uit de regio
Sport
De krant
Bedrijven ABC
Adverteren
U bevindt zich hier: home/hofnieuws/4482

14:18 | 11-09-2015

Nieuw: Monumentenpuzzeltocht Delden

Op zaterdag 12 en zondag 13 september staat Nederland in het teken van Open Monumentendag. In het kader hiervan heeft VVV Hof van Twente de Monumentenpuzzeltocht door het centrum van Delden herzien en opnieuw uitgegeven.

De Monumentenpuzzeltocht is een speurtocht door het historische centrum van Delden. Vind de weg aan de hand van een plattegrond en beschrijving. Het is de bedoeling dat onderweg de foto’s, waar slechts een klein gedeelte van een monument op staat, worden gekoppeld aan het juiste adres. De tocht duurt ongeveer 75 minuten en is geschikt voor personen vanaf 8 jaar. Zeer geschikt voor bijvoorbeeld een kinder- en familiefeestje! Start- en eindpunt is de VVV aan de Langestraat. De Monumentenpuzzeltocht Delden is te koop voor € 1,95 bij VVV Hof van Twente in Delden en via de webwinkel www.vvvhofvantwente.nl.

Tip: in het kader van Open Monumentendag is de route op zaterdag 12 september te koop voor € 1,- per stuk. Meer weten over de activiteiten tijdens Open Monumentendag in Hof van Twente? Kijk op vvvhofvantwente.nl/openmonumentendag.

Gesponsorde links: