Contact

Home
Nieuws uit de regio
Sport
De krant
Bedrijven ABC
Adverteren
U bevindt zich hier: home/hofnieuws/4473

16:43 | 12-09-2015

Hartenwens in vervulling: 3 meiden ontmoeten jongensband Mainstreet

Diepenheim - Door Stichting Kans voor een Kind zagen Diann Leis, Esmee Natter en Bionda Groot Landeweer afgelopen zondag een grote wens in vervulling gaan. Na genoten te hebben van een mini-concert van de jongensband Mainstreet in Diepenheim mochten ze hen na afloop persoonlijk ontmoeten en gingen ze samen op de foto.

Diann (15 jaar) en Esmee (16 jaar) uit Hengelo en Bionda (12 jaar) uit Neede hadden één grote wens: de jongens van Mainstreet ontmoeten. Deze populaire jongensband is sinds hun deelname aan het Junior Songfestival in 2012 doorgebroken. Stichting Kans voor een Kind had op zondag 6 september jl. een mini-concert geregeld in Herberg De Pol in Diepenheim.

’s Ochtends werden de meiden thuis verrast en opgehaald met een limousine en een Hummer. Maar eerst werden ze mooi opgemaakt om er picobello uit te zien voor de ontmoeting met hun idolen. Nadat ze onderweg door de spanning nauwelijks konden genieten van hun koffie met taart, gingen ze dan eindelijk op weg naar het concert. Nadat ze zichtbaar genoten hadden van het concert zagen zij hun grootste wens in vervulling gaan: de persoonlijke ontmoeting met de jongens van Mainstreet. “Dit was zo gaaf, mijn dag kon niet meer stuk”, aldus Bionda. Als afsluiting van deze ontmoeting gingen de meiden met hun ouders nog gezellig samen een hapje eten.

Alle drie de meiden hadden volgens Stichting Kans voor een Kind ‘een dagje zonder zorgen’ verdiend. Met het bijzondere concert en de ontmoeting met de jongens van Mainstreet is dit zeker gelukt. Stichting Kans voor een Kind is een Twentse stichting die individuele wensen vervult van kinderen uit Twente. Deze kinderen hebben het niet gemakkelijk door een lichamelijke of psychische ziekte, of door sociale of maatschappelijke omstandigheden. Ook deze kinderen hebben recht op geluk. Stichting Kans voor een Kind wil aan dat geluk bijdragen door een hartenwens in vervulling te laten gaan en daarmee een kind gelukkig te maken. 

Gesponsorde links: