Contact

Home
Nieuws uit de regio
Sport
De krant
Bedrijven ABC
Adverteren
U bevindt zich hier: home/hofnieuws/4466

08:32 | 11-09-2015

Drie buitenlandse studenten zoeken met spoed een gastgezin in omgeving Hengelo

Drie buitenlandse studenten, afkomstig uit Franstalig België, Italië en Taiwan zijn momenteel in Nederland om via het High School Holland programma van Travel Active naar school te gaan. Deze studenten verblijven op dit moment in een aankomstgezin en daarom is Travel Active met spoed op zoek naar gezinnen in de buurt van Hengelo die deze studenten een warm thuis willen bieden. De studenten gaan naar het Twickel College en zijn op zoek naar een gastgezin dat het leuk vindt om vanuit huis kennis te maken met een andere cultuur.

Maak kennis met de studenten

Hung-Fu: “Ik ben 16 jaar en kom uit Taiwan. Tijdens mijn korte vakantie in Nederland heb ik al veel verschillen mogen ervaren en kan ik niet wachten om meer te leren over mijn favoriete land. Ik luister graag muziek, ik lees veel boeken en kijk graag Japanse animaties.”

Nicolas: “Ik kom uit het Belgische Eigenbrakel en ik ben 17 jaar. Ik houd heel erg van indoor klimmen, scouting, tekenen en uitgaan met mijn vrienden. Ik ben erg zelfstandig, heb een goed aanpassingsvermogen en ben erg gezellig.”

Luca: “Ik ben 17 jaar en ik kom uit Rome, Italië. Ik doe graag dingen met vrienden, ga naar de bioscoop en doe veel aan sport, waaronder basketbal en voetbal. Ook houd ik van gamen en ga ik naar de scouting. Ik vind dit laatste erg leuk omdat ik anderen kan helpen en een klein verschil kan maken.”

Veel gastgezinnen die deelnemen aan het programma zijn nieuwsgierig naar de leefgewoonten van iemand uit een ander land of vinden het leuk om ook hun eigen kinderen een stukje buitenlandse cultuur mee te geven. U draagt bij aan een onvergetelijke ervaring voor uw gezin, maar ook voor de student die zijn/haar eigen horizon enorm verbreedt. Tijdens het verblijf in Nederland staan de studenten en gastgezinnen onder begeleiding van een regio coördinator van Travel Active.

Meer informatie

Wilt u een van onze studenten een Nederlands thuis bieden en wilt u van dichtbij kennismaken met een andere cultuur? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met het High School Holland team van Travel Active. Neem telefonisch contact op via: 0478-551900, of stuur een e-mail naar: highschoolholland@travelactive.nl.

Op de website www.travelactive.nl/high-school-holland is meer informatie te vinden en kunt u de brochure aanvragen.

Gesponsorde links: