Contact

Home
Nieuws uit de regio
Sport
De krant
Bedrijven ABC
Adverteren
U bevindt zich hier: home/hofnieuws/4460

13:26 | 07-09-2015

Minibieb Markelo in gebruik genomen

Het idee van een Minibieb is dat je (gratis) een boek leent en het na lezing terugplaatst, ook mag je een ander boek hiervoor in de Minibieb terugzetten. Heb je een boek gelezen dat veel indruk heeft gemaakt, vindt Minibieb het ook prima wanneer je het niet terugbrengt en het boek doorgeeft aan iemand anders! Ze vinden het wel heel erg leuk wanneer je hun facebookpagina https://www.facebook.com/minibiebmarkelo liked en een reactie plaatst over je leeservaring. Minibieb Markelo heeft een kleine gevarieerde collectie boeken met o.a. Nederlandse en vertaalde literatuur, thrillers, kinderboeken, kookboeken.

Het idee van een minibieb is komen overwaaien vanuit de Verenigde Staten (“Little Free Library") waar in 2009 na het uitbreken van de crisis veel openbare bibliotheken moesten sluiten. Inmiddels wordt het aantal Minibiebs wereldwijd op 25.000 geschat.

De Minibieb Markelo is de eerste in Hof van Twente en staat onder de luifel van Kapsalon Hairfashion aan de Stationsstraat 29. minibieb.nl/minibieb/minibieb-markelo/.

Gesponsorde links: