Contact

Home
Nieuws uit de regio
Sport
De krant
Bedrijven ABC
Adverteren
U bevindt zich hier: home/hofnieuws/4454

11:12 | 07-09-2015

Vervolgbijeenkomst ‘Het borrelt in Goor’

In De Reggehof wordt op donderdag 17 september om 19.30 uur opnieuw een bijeenkomst van 'Het borrelt in Goor' gehouden. Deze avond is een vervolg op twee eerdere bijeenkomsten, dit voorjaar. Het idee van 'Het borrelt in Goor' is gezamenlijk initiatieven op te pakken die eraan bijdragen dat Goor, en uiteindelijk de gehele Hof van Twente, nog leuker, beter en mooier wordt. Tijdens de eerdere bijeenkomsten waren diverse inwoners en organisaties uit Goor aanwezig en zijn er diverse verbindingen gemaakt tussen verenigingen en stichtingen.

Verschillende organisaties en inwoners van Goor kwamen dit voorjaar naar De Reggehof. En direct werden er afspraken gemaakt met als doel elkaar te versterken en initiatieven met elkaar op te pakken. Zo hebben er in Goor in de afgelopen maanden diverse activiteiten plaatsgevonden. Deze werden gezamenlijk georganiseerd door De Reggehof, Goor Collectief, Stadslandbouw Hof van Twente, Doors Wide Open, Kindvriendelijk Goor en Het Kukelnest.

Tijdens deze vervolgbijeenkomst is het, onder meer, de bedoeling voor 2016 een activiteitenkalender voor Goor te maken. Ferenc van Damme van de Provincie Overijssel zal de avond opnieuw leiden. Hij helpt mee om burgerinitiatieven in Overijssel te stimuleren. Aan verenigingen, stichtingen, scholen, ondernemers en inwoners uit Goor wordt gevraagd op 17 september om 19.30 uur naar De Reggehof te komen voor deze bijeenkomst. Graag tot dan!

Gesponsorde links: