Contact

Home
Nieuws uit de regio
Sport
De krant
Bedrijven ABC
Adverteren
U bevindt zich hier: home/hofnieuws/4449

08:36 | 07-09-2015

Benefiet Pitch & Putt toernooi voor mantelzorgdag

De Lions Club Goor, Markelo en Diepenheim heeft op donderdag 3 september jl. in Diepenheim haar vijfde benefiet Pitch & Putt toernooi georganiseerd voor de ondernemers uit Hof van Twente. De organisatie van dit toernooi is evenals voorgaande keren tot stand gekomen in goed overleg met de ondernemersverenigingen in Hof van Twente en in uitstekende samenwerking met Harrie Jansen van de Pitch & Putt golfbaan.

Er werd aan het toernooi deelgenomen door 65 personen verdeeld over 17 flights, gevormd door bedrijven uit Delden, Diepenheim, Goor en Markelo. Ook dit vijfde toernooi werd voor hen een geweldige belevenis, niet in het minst geholpen door prima golfweer en een gezellig samenzijn tot slot. Het was een uitermate spannende wedstrijd. De wisselbokaal werd deze keer nipt gewonnen door het team van ITS Office Supplies uit Goor. Met evenveel slagen maar met minder birdies eindigde H&A Regiobank uit Markelo als goede tweede.

De netto opbrengst van dit toernooi bedroeg circa  € 2.000. Dit bedrag zal door de Lions club worden besteed aan de organisatie van de jaarlijkse Mantelzorg-dag en de Kerstrit voor ouderen uit Goor, Markelo en Diepenheim. Deze activiteiten worden georganiseerd in samenwerking met resp. de zorginstelling Carint-Reggeland en de Stichting Informele Zorg, Steunpunt Hof van Twente.

De dames Ester Rorije, wijkverpleegkundige van Carint-Reggeland en Chantal Smit, consulent mantelzorg van de Stichting Informele Zorg, Steunpunt Hof van Twente  gaven voorafgaand aan de prijsuitreiking aan de aanwezige deelnemers een korte uitleg over de betekenis voor de ouderen van Mantelzorgdagen en Kerstritten van die jaarlijks door de Lions club worden georganiseerd. 

Gesponsorde links: