Contact

Home
Nieuws uit de regio
Sport
De krant
Bedrijven ABC
Adverteren
U bevindt zich hier: home/hofnieuws/4446

15:38 | 09-09-2015

Open Huis Hofkerk 12 september

Op zaterdag 12 september houdt de Hofkerk Open Huis en zet zijn deuren wijd open voor belangstellenden. Van 10.00 – 16.00 uur zijn er tal van activiteiten voor jong en oud in en rond de Hofkerk. Er is een rondleiding door de toren en het dak van de kerk, een springkussen, schilderen, een speurtocht en andere knutselactiviteiten voor kinderen, een workshop over bijbelverhalen door de ogen van Rembrandt en Chagall. In de kerk is een stiltehoek ingericht, een gebedswand en kunnen er kaarsjes worden aangestoken.

Verder zijn er stands van o.a. de voedselbank, kledingbeurs, schuldhulpverlening, het Maliproject, kerkelijke ontwikkelingssamenwerking en de stichting Stadstuinen. Buiten op het plein wassen jongeren uw auto van binnen en/of van buiten, waarvan de opbrengst bestemd is voor de jongerenuitwisseling met Roemenië. Ook kunnen mensen zich laten informeren over wat de Hofkerk te bieden heeft op cursuswerk, ontmoetingsgroepen, kerkdiensten, etc.

Centraal op deze dag staat de Inloop. Ieder is welkom voor een kopje koffie of thee en is er gelegenheid voor een praatje. Ook zijn er hapjes uit de verschillende culturen die Goor rijk is en kunnen mensen met verschillende achtergronden met elkaar in gesprek. Dit als een soort voorproefje voor de Dag van de Dialoog op 12 november.

De Hofkerk staat aan de Diepenheimseweg 2 in Goor.

Gesponsorde links: