Contact

Home
Nieuws uit de regio
Sport
De krant
Bedrijven ABC
Adverteren
Hotnieuws Hofweekblad
>>>> HOTNIEUWS! <<<<

13-09

Circus Kastello komt naar Goor!

Circus Kastello komt naar u toe! Van 17 t/m 20 September komt het “kleinste gezelligste circus van Europa” naar u toe op het Evenemententerrein aan de Watersnipstraat in Goor. Het circus Kastello reist al sinds 1998 door heel Europa. 

Lees meer
Hotnieuws Hofweekblad

14-09

‘Buitengewone’ Moestuindag Twickel

Ambt Delden - Op zondag 20 september gaat de poort van de moestuin van kasteel Twickel om 11.00 uur open voor publiek, want dan begint de Moestuindag. Dit ‘buitengewone’ en bij velen geliefde evenement wordt verzorgd door de hoveniers en vrijwilligers van Twickel

Lees meer

14-09

Veelzijdige 19e editie Straatfestival Delden

DELDEN - In het centrum van Delden wordt op zondag 20 september de negentiende editie van het Cultureel Straatfestival Delden gehouden. Diverse professionele artiesten en amateurs treden tussen 12.00 uur en 18.00 uur weer op diverse podia en pleinen op.

Lees meer

13-09

Doemiddag Kinderboerderij Het Kukelnest

De activiteitencommissie van Kinderboerderij “Het Kukelnest” heeft het programma klaar voor de zesde Doemiddag van dit seizoen op zondag 20 september van 14:00 uur tot 16:00 uur wordt er een "uitmarkt voor Kinderen" gehouden. Aanwezig deze dag zijn:

Lees meer

13-09

Kunstmoment Diepenheim 15 t/m 25 oktober

Over iets meer dan een maand is het weer tijd voor Kunstmoment Diepenheim. Ruim 100 professionele kunstenaars tonen, 11 dagen lang, hun werk op 50 locaties in en om Diepenheim. Alle exposities zijn vrij toegankelijk.

Lees meer

12-09

Hartenwens in vervulling: 3 meiden ontmoeten jongensband Mainstreet

Diepenheim - Door Stichting Kans voor een Kind zagen Diann Leis, Esmee Natter en Bionda Groot Landeweer afgelopen zondag een grote wens in vervulling gaan. Na genoten te hebben van een mini-concert van de jongensband Mainstreet in Diepenheim mochten 

Lees meer

12-09

25 Jaar KBO Hengevelde

HENGEVELDE - De KBO Hengevelde bestaat 25 jaar, reden om hier bij de opening van het seizoen bij stil te staan. Voorzitter Jan Lansink verwelkomde de vele aanwezigen donderdagavond in de grote zaal van Zalencentrum Assink.

Lees meer

11-09

Nieuw: Monumentenpuzzeltocht Delden

Op zaterdag 12 en zondag 13 september staat Nederland in het teken van Open Monumentendag. In het kader hiervan heeft VVV Hof van Twente de Monumentenpuzzeltocht door het centrum van Delden herzien en opnieuw uitgegeven.

Lees meer

11-09

Expositie Merel Buijs - Perron 1 Delden

Merel Buijs Exposeerd van 1 september tot 1 oktober in Perron 1 in Delden. De Expositie genaamd Longevity: (re)producing China is dagelijks van 9.00 tot 20.00 uur te bezichtigen aan de Stationsweg 1 in Delden. Voor meer informatie kijk op www.kunststationdelden.nl.

Lees meer

Gesponsorde links: